Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πώς το Photoshop μετατρέπει μια γυναίκα της διπλανής πόρτας σε “φονικό κορμί” (video)

Νοεμβρίου 1st, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ένα βίντεο 37 δευτερολέπτων μας δείχνει πως μια γυναίκα της “διπλανής πόρτας” μπορεί να αποκτά τέλειες αναλογίες, εκπληκτικά μαλλιά και τα ιδανικά χαρακτηριστικά προσώπου.

Το μόλις λίγων δευτερολέπτων κλιπ που δημιουργήθηκε από το GlobalDemocracy.com, δείχνει ένα κορίτσι με σχετικά μέση εμφάνιση να μετατρέπεται σε πρότυπο γοητείας με τη βοήθεια ενός κομμωτή και ενός make – up artist και φυσικά με την… ευλογία του Photoshop.

Αρχικά στο στούντιο ρυθμίζεται ο φωτισμός, κάνοντας τα χαρακτηριστικά της να φαίνονται αδύνατα. Στη συνέχεια ο make – up artist με τη βοήθεια των καλλυντικών βάζει τις πινελιές του.

Στη συνέχεια παίρνει σειρά ο φωτογράφος, ο οποίος δίνει την πρώτη ύλη στον άνθρωπο αυτό που με τη βοήθεια του Photoshop επιτυγχάνει τη ψηφιακή βελτίωση στο πρόσωπο και το σώμα του μοντέλου.

Το αποτέλεσμα είναι ότι το μοντέλο στην τελική φωτογραφία δεν έχει καμία απολύτως ομοιότητα με τη γυναίκα που φωτογραφήθηκε από τον φωτογράφο.


Time lapse video shows radical effect of… από stefanelonikitelo

news247, DailyMail

This entry was posted on Παρασκευή, Νοεμβρίου 1st, 2013 at 12:07 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply