Διοικητής του «Γ. Παπανικολάου»…

Η ιατρική και η πολιτική αποτέλεσαν για μένα ταυτόχρονη και αμφίδρομη ενασχόληση από τα νεανικά μου χρόνια. Η διαχρονική μου προσπάθεια για προσφορά στον άνθρωπο, μου ανταπέδωσε επιστημονική και κοινωνική καταξίωση.

Η ανάθεση της Διοίκησης του «Γ. Παπανικολάου», ενός από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα Νοσοκομεία της χώρας, αποτελεί για μένα νέα πρόκληση προσφοράς. Εκατοντάδες ιατροί υψηλού επιπέδου και πολλοί περισσότεροι εργαζόμενοι μοχθούν νυχθημερόν προσφέροντας υπηρεσίες σε χιλιάδες ασθενείς από όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Ευχαριστώ την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Πιστεύω πως θα τιμήσω το αξίωμα που είναι το σημαντικότερο που αναλαμβάνει μέχρι σήμερα, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά. Είμαι ευτυχής, γιατί είμαι βέβαιος πως θα έχω τη δυνατότητα να βοηθήσω περισσότερο και τους συμπατριώτες μου τους Καστοριανούς, στον ευαίσθητο τομέα της υγείας και όπου αλλού μπορώ.

Ζήσης Τζηκαλάγιας

Ιατρός – Πρ. Βουλευτής

Διοικητής

Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.