Μπροστά σε ένα διαμελισμένο πτώμα που βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, βρέθηκε ένας κτηνοτρόφος το απόγευμα της Παρασκευής στην Ασβεστόπετρα, Τοπική Κοινότητα του Δήμου Εορδαίας, την ώρα που αναζητούσε ζώα που είχαν απομακρυνθεί από το κοπάδι του.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 4.30 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο κτηνοτρόφος από την Ασβεστόπετρα αναζητώντας τα ζώα του βρήκε δίπλα σε χωματόδρομο στην περιοχή “Δεξαμενή” που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή πάνω από τον οικισμό των Εργατικών Κατοικιών που έχουν ανεγερθεί στην Ασβεστόπετρα, τα οστά ενός διαμελισμένου πτώματος.

Ο κτηνοτρόφος δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρισε ένα ανθρώπινο κρανίο κοντά στον αγροτικό δρόμο, ενώ στη συνέχεια βρήκε στη γύρω περιοχή, σε κοντινή απόσταση και τμήματα σκελετού, έναν ανθρώπινο θώρακα. Το θέαμα ήταν μακάβριο και όπως ήταν φυσικό ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Οι άνδρες του τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Πτολεμαΐδας όργωσαν τον τόπο και περισυνέλλεξαν τα οστά του διαμελισμένου πτώματος, ενώ κλειδί στη διαλεύκανση του πτώματος αναμένεται να αποτελέσει ένα μπλε μπουφάν που βρέθηκε στον τόπο. Το μπουφάν αυτό μάλιστα κάνει τις αστυνομικές αρχές να εικάζουν ότι ίσως το πτώμα ανήκει σε έναν 69χρονο άνδρα ο οποίος είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Φεβρουάριο από την Αναρράχη, Τ.Κ. του Δήμου Εορδαίας και ο οποίος δεν κατάφερε να εντοπιστεί, παρά τις πολυήμερες έρευνες αστυνομικών πυροσβεστών και μελών της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαΐδας στην ευρύτερη περιοχή, και εξακολουθεί να θεωρείται αγνοούμενος μέχρι και σήμερα.

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, που επρόκειτο να διενεργηθεί χθες Τρίτη από τον ιατροδικαστή στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, λόγω της τριήμερης αργίας της 28ης Οκτωβρίου.

Χθες εξάλλου αναμενόταν να έρθει από τη Γερμανία, όπου κατοικεί, η αδελφή του αγνοούμενου ηλικιωμένου από την Αναρράχη, προκειμένου να ληφθεί δείγμα για τη διενέργεια τεστ DNA, για να διαπιστωθεί εάν το διαμελισμένο πτώμα ανήκει πράγματι ή όχι στον αγνοούμενο ηλικιωμένο από την Αναρράχη.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγνοούμενος άνδρας από την Αναρράχη αναζητείται από τις 7 Φεβρουαρίου που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του και ο οποίος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες περιοίκων, όταν εξαφανίστηκε φορούσε ένα μπλε μπουφάν.

Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ στον Πτολεμαίο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.