Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νέα συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου για ανοιχτά “μέτωπα”

Οκτώβριος 31st, 2013 by Χρήστος Μίμης

Νέα συνάντηση θα έχουν σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος με συμμετοχή υπουργών των οποίων το αντικείμενο περιστρέφεται γύρω από την εκπλήρωση των προαπαιτούμενων του ελληνικού προγράμματος και ενόψει της επίσκεψης της τρόικα.

Ειδικότερα, θα τεθούν επί τάπητος τα θέματα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και του ΕΣΠΑ.

Θεωρείται επίσης δεδομένο ότι θα συζητηθούν οι εξελίξεις γύρω από τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, που τέθηκε στο επίκεντρο της χθεσινής επαφής του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης καθώς οι αντιδράσεις των βουλευτών της πλειοψηφίας είναι αλυσιδωτές.

Σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το μέγαρο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς είπε πως μπορούν να γίνουν βελτιώσεις στο σχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο, αρκεί να είναι σε λογική βάση και αρκεί να διευρύνεται η φορολογική βάση.

Σε δικές τους δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρθηκε στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων και δήλωσε ότι “οι βελτιώσεις θα είναι συνεχείς όχι μόνο υπό την πίεση των βουλευτών, αλλά γιατί έχουμε συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η κοινωνία”, τονίζοντας ότι “οι βουλευτές κουβαλάνε τεράστιο βάρος”.

megatv

This entry was posted on Πέμπτη, Οκτώβριος 31st, 2013 at 12:38 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply