Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Δημοσθένης Κουπτσίδης : «Επανιδρύουμε την Δημοτική Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Γρεβενών» …

Οκτώβριος 30th, 2013 by Χρήστος Μίμης

koyptsidis, ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣΓια επανίδρυση της Δημοτικής Ορχήστρας του Δήμου Γρεβενών, μίλησε ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, σε συνέντευξή του στα ΜΜΕ που έδωσε την Τετάρτη (30/10),  για το θέμα της μη παρουσίας της Ορχήστρας του Δήμου στην παρέλαση της 28η Οκτωβρίου στην πόλη των Γρεβενών.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη και ζητώ συγνώμη από τον κόσμο για την μη παρουσία της Ορχήστρας στην παρέλαση αλλά οι όποιες οφειλές δεν αφορούν την νυν Δημοτική Αρχή αλλά την προηγούμενη», ανέφερε ο Δήμαρχος και πρόσθεσε: «Επανιδρύουμε την Δημοτική Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Γρεβενών με τους Γρεβενιώτες μουσικούς του Ωδείου και τα παιδιά » …

«Δεν είναι δυνατόν κάποιος να εργάζεται στο Νοσοκομείο και να πληρώνεται με «μαύρα λεφτά» και θα πρέπει κάποιοι να πάψουν να μπαίνουν στα χωράφια άλλων και να κοιτάνε την δουλειά τους…» κατέληξε ο κ. Κουπτσίδης.

Ακούστε τις δηλώσεις :

This entry was posted on Τετάρτη, Οκτώβριος 30th, 2013 at 12:50 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply