Ιδανική για την αφαίρεση των υπολειμμάτων του μακιγιάζ

Φυσική κρέμα για βαθύ καθαρισμό προσώπουΦτιάξτε μόνη σας μια εκπληκτική κρέμα που βοηθάει στην αφαίρεση των υπολειμμάτων του μακιγιάζ, παρέχοντας παράλληλα τα ευεργετικά συστατικά του λαδιού στο δέρμα σας. Πρόκειται για μια φυσική κρέμα που ενεργεί και ως ενυδατική.

Θα χρειαστείτε:

– 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
– 1 κουταλιά σούπας μηλόξυδο
– 1 κρόκο αυγού
– 8 κουταλιές ελαιόλαδο

Τρόπος παρασκευής:

Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη ζάχαρη, το μηλόξυδο και το αυγό μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια προσθέστε σιγά σιγά το ελαιόλαδο, ανακατεύοντας παράλληλα το μείγμα.

Μόλις η κρέμα γίνει λεία, η μάσκα σας είναι έτοιμη. Μπορείτε να την αποθηκεύσετε σε ένα αποστειρωμένο βαζάκι και να τη διατηρήστε στο ψυγείο.

Τρόπος εφαρμογής:

Αφού αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας με τα ειδικά προϊόντα, πάρτε μια ποσότητα από την κρέμα και τρίψτε τη για μερικά λεπτά σε όλο σας το πρόσωπο.

Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσετε το δέρμα σας να την απορροφήσει καλύτερα. Τέλος, αφαιρέστε το επιπλέον μείγμα από το πρόσωπο σας με τη βοήθεια ενός καθαρού χαρτομάντιλου.

beautetinkyriaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.