Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σπάει τα κοντέρ του Twitter ο Πάπας Φραγκίσκος

Οκτώβριος 29th, 2013 by Χρήστος Μίμης

«Ρεύμα» και στα social media έχει ο Πάπας Φραγκίσκος, που έφτασε στο Twitter τους 10 εκατομμύρια followers.

Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, εκτίμησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των πιστών να διαβάζουν τα tweets του και τους ευχαρίστησε γράφοντας :»Αγαπητοί μου ‘οπαδοί’ γνωρίζω πλέον ότι είσαστε 10 εκατομμύρια. Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά και σας ζητώ να προσεύχεστε για εμένα».

Η δημοφιλία του νέου Πάπα, ο οποίος είναι και ο πρώτος μη Ευρωπαίος εδώ και 1.300 χρόνια φαίνεται και από το γεγονός ότι ο αριθμός των «ακολούθων» του επίσημου λογαριασμού του Πάπα στο Twitter, τριπλασιάστηκε από την εποχή που διαδέχθηκε τον Βενέδικτο.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Πάπας ξεπέρασε σε followers ακόμα και τους New York Times.

This entry was posted on Τρίτη, Οκτώβριος 29th, 2013 at 22:07 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

1 response about “Σπάει τα κοντέρ του Twitter ο Πάπας Φραγκίσκος”

  1. SEO said:

    Δέκα εκατομμύρια followers στο Twitter είναι μεγάλο επίτευγμα. Από την πλευρά της επικοινωνίας είναι ενδιαφέρον πως η δημοτικότητα του Πάπα, η οποία βασίζεται σε offline επικοινωνία, βοηθά την online δημοτικότητα του. Ακόμα, όταν η δεύτερη γίνεται αξιοσημείωτη τότε τροφοδοτεί με τη σειρά της την πρώτη

Leave a Reply