Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΟΠΑΔ: Μέχρι 30/11 η προθεσμία απογραφής βιβλιαρίων

Οκτώβριος 29th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Μέχρι την 30η Νοεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για την απογραφή και τη θεώρηση των βιβλιαρίων των ασφαλισμένων του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου.

Στην ανακοίνωση του οργανισμού σημειώνεται ότι για την παράταση ελήφθησαν υπόψη τα αιτήματα νησιωτικών περιφερειακών Υπηρεσιών όπου η ηλεκτρονική θεώρηση καθυστερεί λόγω της γεωγραφικής ιδιαιτερότητας των περιοχών αυτών, η προσωρινή διακοπή της λειτουργίας Πανεπιστημιακών Σχολών και η συνακόλουθη αδυναμία ηλεκτρονικής απογραφής των βιβλιαρίων ασθενείας του προσωπικού τους, η αυξανόμενη προσέλευση κατά τις τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου των ασφαλισμένων για τη θεώρηση του βιβλιαρίου τους και η λήξη στις 31-10-2013 της ισχύος Κ.Υ.Α. σχετικά με την θεώρηση βιβλιαρίων Συνταξιούχων του Ο.Π.Α.Δ. μέσω Κ.Ε.Π.

Επισημαίνεται επίσης ότι όσοι συνταξιούχοι δεν έχουν έως τώρα απογράψει τα βιβλιάριά τους στα ΚΕΠ, οφείλουν να προσέρχονται πλέον στις κατά τόπους υπηρεσίες του Ο.Π.Α.Δ ενώ οι λοιποί ασφαλισμένοι θα συνεχίσουν να ακολουθούν τις ήδη κοινοποιημένες εγκυκλίους.

megatv

This entry was posted on Τρίτη, Οκτώβριος 29th, 2013 at 21:22 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply