Τέλος στο μυστήριο με τη μικρή Μαρία - Το DNA έδειξε ότι η 35χρονη βουλγάρα είναι η βιολογική της μητέραΚαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα της μικρής Μαρίας, καθώς όπως έγινε γνωστό τα αποτελέσματα του DNA έδειξαν ότι η μικρή Μαρία είναι τελικά κόρη της βουλγάρας τσιγγάνας Σάσα Ρούσεβα, αλλά και ο βιολογικός πατέρας είναι ο Ατάνας Ρούσεβ.

Με αφορμή τη νέα εξέλιξη αναμένεται η Ελληνική Αστυνομία πολύ σύντομα να στείλει αίτημα προς τις βουλγαρικές αρχές, προκειμένου να εκδοθεί η μητέρα της μικρής Μαρίας στην Ελλάδα, προκειμένου να απολογηθεί για το πώς έδωσε το παιδί της στο ζευγάρι των τσιγγάνων.

Το ερώτημα πλέον που δημιουργείται είναι οι συνθήκες υπό τις οποίες η βουλγάρα τσιγγάνα έδωσε το παιδί της στο ζευγάρι των τσιγγάνων και εάν έλαβε χρήματα για αυτό το λόγο.

Αμέσως μετά από αυτή την εξέλιξη, το NewsIt επικοινώνησε με τη δικηγόρο του ζευγαριού Ρομά, κα Μαριέτα Παλάβρα η οποία δήλωσε πως το αποτέλεσμα DNA δικαιώνει τους πελάτες της, καθώς πλέον απορρίπτεται με τον πλέον σαφή τρόπο η δίωξη για αρπαγή ανηλίκου.

Σημειώνεται πως η τσιγγάνα γυναίκα από τα Φάρσαλα μετά από αρκετές αντιφάσεις, είχε παραδεχθεί πως η μικρή Μαρία έφτασε στα χέρια της από μία τσιγγάνα από τη Βουλγαρία που δεν είχε χρήματα για να μεγαλώσει το μικρό κορίτσι.

newsit

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.