Θετική αντίδραση από τον Πυρσό Γρεβενών, μετά την πρώτη ήττα στη Χαλάστρα από τον Καμπανιακό, περιμένει κόντρα στη Φιλιππιάδα ο αρχηγός του

ΗΛΙΑΣ ΔΟΥΜΑΣΝα διασκεδάσει τις εντυπώσεις της πρώτης απώλειας, στη Χαλάστρα με τον Καμπανιακό (3-2) ετοιμάζεται η ομάδα του Σωτήρη Μαυροδήμου που υποδέχεται την Κυριακή (15:00) τον επικίνδυνο Εθνικό Φιλιππιάδας, με μόνη απουσία τον  τιμωρημένο Κοτσαντίσογλου.

Ο 26χρονος επιθετικός, Ηλίας Δούμας, που φορά το περιβραχιόνιο του κάπτεν και έχει παίξει ακόμα στην Κοζάνη, ανέφερε σε δηλώσεις του στη mikriliga.com: «Με τον Καμπανιακό ήμασταν άτυχοι, μας κόστισε η αποβολή, ενώ αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Πεισμώσαμε και θέλουμε το τρίποντο στην έδρα μας με τη Φιλιππιάδα. Σκεφτόμαστε και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Εθνικό, οπότε το κίνητρο και η δίψα είναι διπλά για τη νίκη. Άλλωστε, ακολουθεί εκτός έδρας αγώνας με το φαβορί του ομίλου, τη Λάρισα και θέλουμε ώθηση, ψυχολογία και βαθμολογική άνεση. Ο Πυρσός ξεκίνησε καλά και θέλει να μείνει ψηλά ως το τέλος».

Για να συνεχίσει ο Δούμας: «Οι διοικητικές αλλαγές δεν μας επηρέασαν. Ίσα- ίσα, χαρήκαμε πολύ που ένας αγαπητός σε όλους μας, όπως ο Δημήτρης Πατσιούρης, ανέλαβε την προεδρία. Έχουμε καλό υλικό και αν δεν έχουμε απώλειες παικτών θα απεμπλακούμε νωρίς από τα… βάσανα για τη σωτηρία. Ελπίζουμε και ο κόσμος στη συνέχεια να βρεθεί ακόμα πιο μαζικά δίπλα μας».

Θεόφιλος Ψυχογιός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.