Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σπάνιο υλικό από τον Τιτανικό για πρώτη φορά στη δημοσιότητα (video)

Οκτώβριος 25th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σπάνιο υλικό από τον Τιτανικό για πρώτη φορά στη δημοσιότητα [βίντεο]Στις 10 Απριλίου του 1912 ο Τιτανικός έφυγε από το λιμάνι του Southampton της Βρετανίας με προορισμό τη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών. Το παρθενικό ταξίδι του δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Το υπερωκεάνιο επιβατηγό πλοίο βυθίστηκε την 15η Απριλίου του 1912 στα μισά της διαδρομής με αποτέλεσμα να χαθούν 1.514 ψυχές από τις 2.223 που υπήρχαν επάνω στο πλοίο που κατασκευάστηκε περίπου το 1910.

Ένα νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας σε σύγχρονη επεξεργασία και με μεγαλύτερη ευκρίνεια από τα πλάνα που είχαν μέχρι σήμερα δημοσιευθεί.
Πρόκειται για οπτικό υλικό που κανείς δεν είχε δει μέχρι σήμερα, από την ημέρα που το τεράστιο κρουαζιερόπλοιο ετοιμαζόταν να σαλπάρει.

Επτακόσιοι άνθρωποι κατάφεραν να επιζήσουν από το ναυάγιο. Σήμερα κανένας επιζών δεν βρίσκεται στην ζωή. Η τελευταία επιζήσασα από το ναυάγιο, Μιλβίνα Ντιν, απεβίωσε στις 31 Μαΐου 2009, σε ηλικία 97 ετών.


Rare Footage Of The Titanic από CDemo83

iefimerida

This entry was posted on Παρασκευή, Οκτώβριος 25th, 2013 at 12:18 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply