Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

25 Οκτωβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Η Google στην πρώτη θέση – Καλύτερη στην Ελλάδα η Microsoft

Οι εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλονΗ Google έρχεται πρώτη στη λίστα των πολυεθνικών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στον κόσμο, ενώ τέσσερις από τους 25 επιχειρηματικούς κολοσσούς που περιλαμβάνονται στην παγκόσμια λίστα βραβεύτηκαν για το εργασιακό τους περιβάλλον και στην Ελλάδα! Πρόκειται για τις εταιρείες Microsoft, Diageo Hellas, MARS Hellas και Novartis Hellas. Το Great Place to Work® Institute ανακοίνωσε χθες στο Σαν Φρανσίσκο την 3η ετήσια διεθνή λίστα World’s Best Multinational Workplaces κατά τη διάρκεια ενός live online broadcast event. Στην κορυφή της λίστας είναι η Google και ακολουθούν οι SAS, NetApp και Microsoft, ενώ η βιομηχανία W.L. Gore συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα.

Η κατάταξη που δίνει το Great Place to Work® είναι αποτέλεσμα της πιο εκτεταμένης ετήσιας έρευνας παγκοσμίως όσον αφορά το εργασιακό περιβάλλον και αποτελεί αναγνώριση των 25 καλύτερων πολυεθνικών για να εργάζεται κάποιος. Από την έκδοση της πρώτης λίστας Best workplaces lists στις ΗΠΑ σε συνεργασία με το περιοδικό «Fοrtune» το 1997, το Great Place to Work® δημοσιεύει λίστες με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα σε περίπου 50 χώρες, μεταξύ αυτών από το 2003 και στην Ελλάδα.

Κάθε χρόνο καταγράφει και αναλύει τις απόψεις για το εργασιακό περιβάλλον των εταιρειών τους περισσότερων από 5 εκατ. εργαζομένων από περίπου 7.200 επιχειρήσεις και οργανισμούς που απασχολούν συνολικά πάνω από 16 εκατ. εργαζομένους παγκοσμίως.


το βήμα

This entry was posted on Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2013 at 23:49 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply