Όρθιος ο Ολυμπιακός στο «Ντα Λουζ», 1-1 με την ΜπενφίκαΟ Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Μπενφίκα στην Λισσαβόνα σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Champions League που διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή.

Σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ο Ντομίγνκες (29′) ενώ για την Μπενφίκα ισοφάρισε ο Καρντόσο στο 83′ έπειτα από κακή έξοδο του Ρομπέρτο σε εκτέλεση κόρνερ.

Στις 5 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπενφίκα στο «Γ.Καραϊσκάκης» σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την πρόκριση στους «16».

Η Μπενφίκα ξεκίνησε τον αγώνα πολύ δυνατά με τον Καρντόσο να υποχρεώνει τον Ρομπέρτο σε μια πολύ καλή απόκρουση μόλις στο 2΄. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν κερδίζοντας τρία συνεχόμενα κόρνερ χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι ιδιαίτερο.

Στο 6΄ ο Μήτρογλου έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό όταν πήρε την μπάλα από τον Φουστέρ στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Ο Ολυμπιακός μετά το πρώτο δεκάλεπτο ανέβαζε όλο και περισσότερο την απόδοση του παίζοντας πολύ καλή άμυνα και βγαίνοντας ωραία στην αντεπίθεση.

Στο 29΄ οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν μπροστά στο σκορ όταν σε μια αντεπίθεση ο Μήτρογλου έκανε το τακουνάκι στον Ντομίνγκες που με ωραία προσποίηση «άδειασε» τον Γκαράι και στην συνέχεια με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η βροχή που έπεφτε στο Ντα Λούζ δυνάμωσε αρκετά κάνοντας πολύ δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών αφού είχαν σχηματιστεί λίμνες στον αγωνιστικό χώρο και η μπάλα κολλούσε στη λάσπη.

Στο 58΄ ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν ο Φουστέρ πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι τον Αρτούρ και ενώ η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα κόλλησε στη λάσπη. Στη συνέχεια της φάσης ο Μήτρογλου προσπάθησε να σκοράρει αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων. Στο 81΄ Μήτρογλου σκόραρε με κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά αφού ο Έλληνας διεθνής ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 83΄, όμως, ο διαιτητής υπέδειξε κόρνερ σε μία φάση που η μπάλα πέρασε άουτ από παίκτη της Μπενφίκα. Ο Ροντρίγκο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρομπέρτο έκανε λάθος εκτίμηση, ο Λουιζάο με κεφαλιά έστρωσε τη μπάλα στον Καρντόσο που δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει στην άδεια εστία (1-1).


Benfica 1-1 Olympiakos All Goal από all-goals

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν πάλι στις 5/11 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαιτητής: Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο (Ισπανία)

Κίτρινες: Πέρεζ, Γκαιτάν – Βάις, Φουστέρ, Μήτρογλου

Μπενφίκα(Χόρχε Ζέσους): Αρτούρ, Αλμέιδα, Σικιέιρα, Λουισάο, Γκαράι, Μάτιτς, Πέρεζ (82΄ Ρούμπεν Αμορίν), Γκαϊτάν (82΄ Ροντρίγκο), Λίμα, Τζον (46΄ Καβαλέιρο), Καρντόσο.

Ολυμπιακός (Μίτσελ):
Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Ντομίνγκες (88΄ Μετζανί), Φουστέρ (69΄ Γιαταμπαρέ), Βάις (56΄ Εντινγκά), Μήτρογλου.

Τα αποτελέσματα:

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μάντσεστερ Σίτι 1-2

CSKA Moscow 1-2 Manchester City All Goals από all-goals
Άντερλεχτ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-5

CPL: Anderlecht 0-5 PSG (all goals – highlights… από tapchibongda-vn
Μπενφίκα – Ολυμπιακός 1-1
Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους 2-1

CPL: Real Madrid 2-1 Juventus (all goals… από tapchibongda-vn
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-0

CPL: Man Utd 1-0 Real Sociedad (all goals… από tapchibongda-vn
Μπάγερν – Βικτόρια Πλζεν 5-0

CPL: Bayern Munich 5-0 Viktoria Plzen (all… από tapchibongda-vn
Λεβερκούζεν – Σαχτάρ 4-0

CPL: Bayer Leverkusen 4-0 Shakhtar Donetsk (all… από tapchibongda-vn
Γαλατασαράι – Κοπεγχάγη 3-1

CPL: Galatasaray 3-1 Copenhagen (all goals… από tapchibongda-vn

Οι βαθμολογίες ανά όμιλο έχουν ως εξής:

1ος όμιλος
Βαθμολογία
Αγ. Τερμ. Β.
Μάντσεστερ Γ. 3 6-3 7
Λεβερκούζεν 3 8-5 6
Σαχτάρ Ντόνετσκ 3 3-5 4
Σοσιεδάδ 3 1-5 0

2ος όμιλος
Βαθμολογία
Αγ. Τερμ. Β.
Ρεάλ Μαδρίτης 3 12-2 9
Γαλατάσαραϊ 3 6-9 4
Γιουβέντους 3 4-5 2
Κοπεγχάγη 3 2-8 1

3ος όμιλος
Βαθμολογία
Αγ. Τερμ. Β.
Παρί Σ.Ζ 3 12-1 9
Ολυμπιακός 3 5-6 4
Μπενφίκα 3 3-4 4
Άντερλεχτ 3 0-10 0

4ος όμιλος
Βαθμολογία
Αγ. Τερμ. Β.
Μπάγερν 3 11-1 9
Μάντσεστερ Σ. 3 6-4 6
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 4-7 3
Βικτόρια Πλζεν 3 2-11 0

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.