Εκνευρισμό προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου – Της καταλογίζουν πολιτικό ατόπημα«Πολιτικό ατόπημα» χαρακτηρίζει η Κουμουνδούρου την επιλογή της να ψηφίσει «παρούσα» για τη διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.

Δυσφορία προκάλεσε στην Κουμουνδούρου η απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να ψηφίσει «παρούσα» στην ψηφοφορία για τη διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, παρά την αντίθετη γραμμή και στάση του κόμματός της.

Μάλιστα μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για πολιτικό ατόπημα της βουλευτή, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής. Αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ήταν αναμενόμενο να υπάρξουν διαρροές αλλά από στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας.

Το ρεπορτάζ επικαλείται συνεργάτες του κ. Τσίπρα που ανέφεραν ότι είχε λάβει μέρος σε συνεδρίαση του προεδρείου της Κ.Ο. με συνταγματολόγους και είχε εκεί διατυπώσει τις ενστάσεις της, οι οποίες κατεγράφησαν, αλλά η θέση του κόμματος καθορίστηκε μέσα από συλλογικές διαδικασίες. Αναφερόμενοι σε «συνειδησιακό ζήτημα» της κ. Κωνσταντοπούλου, που απέδωσαν στη νομική της ιδιότητα, σχολίαζαν ότι «άλλο πράγμα το νομικό “ψείρισμα” μιας τροπολογίας και άλλο η πολιτική στάση που επηρεάζει την εικόνα που δίνει το κόμμα προς τα έξω».

Πάντως δε εξετάζεται το ενδεχόμενο επιβολής ποινής στη βουλευτή.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.