Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διώξτε τη μυρωδιά του ιδρώτα από τα ρούχα

Οκτώβριος 24th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα

Διώξτε τη μυρωδιά του ιδρώτα από τα ρούχαΈνα από τα πιο συνηθισμένα και ενοχλητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι η μυρωδιά του ιδρώτα που δεν λέει να φύγει από τα ρούχα. Ιδού πώς μπορείς να την αντιμετωπίσεις.

Αρχικά δες τι μπορείς να κάνεις πριν από την πλύση:

– Ένα από τα πιο αποτελεσματικά «γιατρικά» για την περίπτωση, είναι πριν το βάλεις στον κάδο να βουτήξεις το ρούχο σε μια λεκάνη όπου θα έχεις ρίξει αρκετό ξίδι, ή να τρίψεις επιτόπου το λεκέ με αραιωμένο με νερό-ξίδι ή χυμό λεμονιού.

– Μία άλλη πρόταση θέλει να αφήσεις όλο το βράδυ τα ρούχα να μουλιάσουν σε μια λεκάνη με νερό όπου έχεις διαλύσει προηγουμένως τρεις κουταλιές σούπας αλάτι.

Η συνέχεια μέσα στον κάδο:

Μετά την προεργασία, ρίξε τα ρούχα στο πλυντήριο, όπως κάνεις κάθε φορά, αλλά πρόσθεσε μαζί με το απορρυπαντικό και λίγη μαγειρική σόδα, εκτός και αν τα ρούχα είναι χρωματιστά, οπότε καλύτερα να το αποφύγεις.

Το τελικό «χτύπημα»:

Γενικότερα, και πέραν του ιδρώτα, σημείο κλειδί για ρούχα καθαρά, μυρωδάτα και χωρίς μικρόβια είναι να μην μαζεύονται και διπλώνονται αν δεν έχουν στεγνώσει τελείως.

womenonly

This entry was posted on Πέμπτη, Οκτώβριος 24th, 2013 at 14:24 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply