Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διακοπή για την δορυφορική μετάδοση της ΕΡΤ

Οκτώβριος 24th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Οι εργαζόμενοι ανησυχούν για νέο «μαύρο» από την κυβέρνηση

Διακοπή για την δορυφορική μετάδοση της ΕΡΤΑπό το απόγευμα της Πέμπτης θα διακοπεί η δορυφορική μετάδοση εικόνας από την ΕΡΤ στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι, οι οποίοι κάνουν λόγο για δεύτερη εκστρατεία «μαύρου» από την κυβέρνηση.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ζητούν την αλληλεγγύη των πολιτών, καθώς ανησυχούν ότι το «μαύρο» θα συνοδευτεί με επιχείρηση εκκένωσης του ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή και άλλων εγκαταστάσεων στη χώρα.

Υπενθυμίζουν, δε, ότι το ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ εξακολουθεί να μεταδίδεται μέσω του ertopen.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων της ΕΡΤ:

«Από απόψε 24 του Οκτώβρη στις 6 το απόγευμα η φωνή και η εικόνα της ΕΡΤ θα πάψει να μεταδίδεται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας.

Η κυβέρνηση του “μαύρου” σε μια νέα επιχείρηση εναντίον της Ελεύθερης ΕΡΤ “ρίχνει” και τον 2ο δορυφόρο που χρησιμοποιούσαμε για τη μετάδοση του προγράμματος.

Ρίχνουν ξανά “μαύρο” εκεί όπου δώσαμε φως και χρώμα πάνω από 4 μήνες τώρα. Προσπαθούν και πάλι να μας φιμώσουν. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην τα καταφέρουν.

Κρατήστε τα ραδιόφωνα σας συντονισμένα στην συχνότητα των μεσαίων. Επικοινωνήστε με τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ που βρίσκονται στην περιοχή σας.

Και το σπουδαιότερο,

Συντονιστείτε με το ertopen.com, το thepressproject.gr αλλά και όποιο άλλο ιστότοπο προσφέρει το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης διαδικτυακά.

Είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό η επιχείρηση του “μαύρου” να συνοδευτεί με μια επιχείρηση εκκένωσης του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής αλλά και όλων των άλλων εγκαταστάσεων της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Σας καλούμε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Επικοινωνήστε με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Συμβάλετε στην περιφρούρηση και στην πληροφόρηση, στην ενημέρωση.

Σταθείτε στο πλευρό μας. Για να συνεχίσει να ακούγεται η αδέσμευτη φωνή του λαού από τις συχνότητες της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

Αγωνιζόμενοι Εργαζόμενοι ΕΡΤ».

This entry was posted on Πέμπτη, Οκτώβριος 24th, 2013 at 13:21 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply