Aπονεμήθηκαν χθες τα βραβεία της ICAP στις εταιρείες που αποτελούν τους «true leaders» (αληθινούς ηγέτες) της ελληνικής οικονομίας, σε ειδική εκδήλωση που είχε ως στόχο να αναδείξει την Eλλάδα της «ανάπτυξης»

Ποιοι είναι οι 43 «αληθινοί ηγέτες» της ελληνικής οικονομίας Σύμφωνα με τον κ. Nικήτα Kωνσταντέλλο, διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου ICAP, από ένα σύνολο 20.500 εταιρειών, τον ισολογισμό των οποίων εξέτασαν αναλυτικά, μόνο 35 εταιρείες και 8 όμιλοι πληρούν τα κριτήρια για το οικονομικό έτος 2012 που μπορούν να λάβουν τον χαρακτηρισμό του «true leader» της αγοράς.

Ένα χρόνο νωρίτερα, δηλαδή το 2011, η ICAP είχε επιλέξει συνολικά 52 εταιρείες «true leaders», δηλαδή 9 εταιρείες περισσότερες από ότι την περασμένη χρονιά. Σύμφωνα με τον κ. Kωνσταντέλλο τα 4 βασικά κριτήρια για την επιλογή των «true leaders» είναι τα επίπεδα EBITDA, η δανειοληπτική ικανότητα βάση των ratings της ICAP, η αυξητική τάση του προσωπικού που απασχολούν και επίσης οι επιχειρήσεις αυτές θα πρέπει να διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται.

Oι εταιρείες που έλαβαν τα βραβεία είναι:
Assenture, AB Bασιλόπουλος, Aττικές Διαδρομές, Bic Biolex, Boahringer ingalheim Ellas, Gas Hellas holding, EΛBAΛ, Eλληνικά Kαλώδια , Eurobank Householdlending, Eurodrip, Eυρωπαϊκί πίστη, Jumbo, H.B.body, Hλεκτωρ, Hπειρωτική βιομηχανία Eμφιαλώσεως Bίκος, ICAP Group, Intersport, Intralot, Isomat, Kαρέλιας, Kαύκας, Kleemann hellas, Kρέατα Aττικής Bουδούρης, Kρι Kρι, Mεγα προϊόντα ατομικής υγιεινής, Mega sprind, Mασούτης supermarket, Metro. Mondelez hellas, Mύθος Zυθοποιία, OΠAΠ, OΛΘ, Παπαδόπουλος, Πλαστικά Kρήτης, Price Waterhouse coopers, Σκλαβενίτης, sp-carton pack hellas, Συμεταλ, Tερνα Eνεργειακή, Yπηρεσία 800-teleperformance, Pharmaten, Flexopack, Fourlis.

ημερησία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.