Οργή για τους ισχυρισμούς του βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλου- Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, στο πλαίσιο της «αντεπίθεσης» που έχει εξαγγείλει το ναζιστικό κόμμα, παρουσίασε φωτογραφία του Μάκη Βορίδη ο οποίος βρίσκεται δίπλα σε φερόμενο ψευδομάρτυρα κατά της Χ.Α.

Αντίδραση Βορίδη για τα περί σχέσεων υπουργού με μάρτυρα για τη ΧΑ

Την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Μάκη Βορίδη προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου ότι υπουργός της κυβέρνησης έχει διασυνδέσεις με τον προστατευόμενο μάρτυρα Σ.Τ., ο οποίος είχε προβεί σε αποκαλύψεις για τη δράση του κόμματος του.

Ο κ. Ματθαιόπουλος παρουσίασε και μια φωτογραφία, που εμφανίζει τον υπουργό δίπλα από ένα πρόσωπο, που, όπως ισχυρίστηκε ο βουλευτής, ήταν ο «ψευδομάρτυρας κατά της Χρυσής Αυγής», ενώ επανέλαβε τις καταγγελίες περί πολιτικής δίωξης του κόμματός του.

Από την πλευρά του, ο κ. Βορίδης ανέφερε ότι «η Βουλή δεν μπορεί να μετατραπεί σε δικαστήριο. Οι κατηγορούμενοι της Χρυσής Αυγής όσα έχουν να πουν, ας τα πουν στον εισαγγελέα και τον ανακριτή».

Η Χρυσή Αυγή με συνέντευξη Τύπου στις 17:30 πρόκειται να αποκαλύψει και άλλα, όπως ισχυρίζεται, στοιχεία για τη «σκευωρία» εις βάρος της. Στοιχεία που σχετίζονται με διώξεις οι οποίες είχαν προαναγγελθεί από βουλευτές της Ν.Δ., καθώς και στοιχεία ότι το πόρισμα του Αρείου Πάγου είναι «αντιγραφή» της κατάθεσης του δημοσιογράφου (της «Εφ.Συν.») Δημήτρη Ψαρρά.

Την ίδια ώρα, διοργανώνουν ανοιχτή συγκέντρωση «ενάντια στις άδικες, παράνομες, αντισυνταγματικές και αμιγώς πολιτικές διώξεις κατά του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των δύο βουλευτών της», ενώ καταγγέλλουν ότι «πραγματικός σκοπός του βρόμικου πολέμου λάσπης είναι η πολιτική εξόντωση του κόμματος».

efsyn

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.