Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μαθητές Νηπιαγωγείου στα Τρίκαλα κάνουν διάλλειμα σε …νεκροταφείο

Οκτώβριος 22nd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Μαθητές Νηπιαγωγείου στα Τρίκαλα κάνουν διάλλειμα σε …νεκροταφείο Χωρίς περίφραξη βρίσκεται το Νηπιαγωγείο του Πύργου στα Τρίκαλα παρά το διαχρονικό αίτημα των γονέων των μαθητών.

Ο χώρος του Νηπιαγωγείου, είναι ενοποιημένος με τον αύλειο χώρο της Εκκλησίας αλλά και με το …νεκροταφείο του Πύργου.

Οι μικροί μαθητές στα διαλλείματα και στο πλαίσιο της …εξερεύνησης, ουκ ολίγες φορές βρίσκονται στα… μνήματα, ενώ εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη περίφραξης της αυλής του σχολείου, ξεφεύγουν μακριά από τον σχολικό χώρο και η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη καθώς βρίσκουν πόρτες ανοιχτές.

Εξάλλου πώς να …αντισταθούν στο να διασχίσουν δρόμο κυκλοφορίας οχημάτων αρκεί να μεταβούν στην γειτονική παιδική χαρά που είναι δίπλα στο ποτάμι.

«Δεν υπάρχει κανένα μέτρο ασφαλείας για τα παιδιά και επίσης όποιος εξωσχολικός θέλει μπορεί να βρεθεί δίπλα στα παιδιά από πολλές αφύλακτες πλευρές. Ζητάμε χρόνια τώρα μια στοιχειώδη περίφραξη, αναγκαστήκαμε να πάρουμε προσφορές από κατασκευαστές, αλλά δεν προχώρησε η Δημοτική Αρχή παρούσα και παρελθούσα στην περίφραξη του χώρου», διαμαρτύρονται οι γονείς των μαθητών.

«Την άλλη εβδομάδα το πρόβλημα θα επιλυθεί με κατασκευή περίφραξης», δηλώνει κατηγορηματικά στο trikalanews.gr η Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Τρικκαίων Βάσω Κάκλα.

Οπότε ανανεώνουμε το …ραντεβού για νέο ρεπορτάζ σε μια εβδομάδα…

Ελισάβετ Παπανικολάου

This entry was posted on Τρίτη, Οκτώβριος 22nd, 2013 at 13:12 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply