«Ορισμένοι έχουν αρχίσει να μαζεύουν τους μπαχαλάκηδες»

«Ορισμένοι έχουν αρχίσει να μαζεύουν τους μπαχαλάκηδες»Μια διαφορετική ανάγνωση των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων, στο περιθώριο της σύγκρουσης κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για τη θεωρία των «δύο άκρων», που ο ίδιος έχει υποστηρίξει ανοιχτά, επιχειρεί ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, με δηλώσεις του στον Γιώργο Παπαχρήστο στα σημερινά «Νέα».

Ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά υποστηρίζει ότι δεν εξομοίωσε ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή, σχολιάζει ωστόσο ότι από την πλευρά της Κουμουνδούρου επιχειρείται το τελευταίο διάστημα ένα μάζεμα των… μπαχαλάκηδων.

«Εγώ δεν εξομοίωσα ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή είναι άλλης τάξεως πρόβλημα, ο ΣΥΡΙΖΑ άλλης τάξεως. Ας πούμε, με τις Σκουριές. Εγώ από το μυαλό μου το έβγαλα ότι τους καλύπτουν πολιτικά όλους αυτούς ή οι ίδιοι τα λένε; Εγώ από το μυαλό μου έβγαλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί στις αντιδράσεις κατά της επένδυσης ή οι ίδιοι με τις δηλώσεις τους; Να μην το πούμε δηλαδή, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί στις Σκουριές; Συγγνώμη, αλλά όταν κάνουν κάτι, θα τα ακούν. Είναι ανοιχτοί σε πολλά.

Με αυτά που λέμε, ορισμένοι έχουν αρχίσει να μαζεύουν τους “μπαχαλάκηδες”. Γιατί σταμάτησαν τα επεισόδια που κάθε τόσο έκαιγαν την Αθήνα; Εμένα περίμεναν να τους το πω; Κοιτάξτε, ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αποδείξει ότι είναι κόμμα δημοκρατικής ευθύνης. Δεν μπορεί να δηλώνει και υπέρ της Δημοκρατίας, και υπέρ των “μπαχαλάκηδων”», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρύσανθος Λαζαρίδης στα «Νέα».

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.