Σχεδόν κάθε βράδυ σκορπούν τον τρόμο σε βενζινάδικα, καταστήματα γρήγορου φαγητού, περίπτερα και ψιλικατζίδικα, ακόμα και σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής οι ληστές με τα καλάσνικοφ που δρουν στα νότια και τα δυτικά προάστια της Αθήνας. Κι όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, πρόκειται για μέλη της άγριας συμμορίας με αρχηγό τον διαβόητο Αλβανό «Τόνι με τα τατουάζ», που ξανάπιασε τα όπλα μετά την εξάρθρωση της πρώτης εγκληματικής ομάδας του!

Μέσα σε έναν μήνα, η σπείρα έχει διαπράξει τουλάχιστον 70 ληστείες, κατά μέσο όρο δύο με τρεις σχεδόν κάθε βράδυ! Η δράση της προκαλεί «πονοκέφαλο» στην ΕΛ.ΑΣ, που στήνει μπλόκα σε συγκεκριμένες περιοχές. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη εβδομάδα οι κακοποιοί ήλθαν τουλάχιστον δύο φορές πρόσωπο με πρόσωπο με περιπολίες αστυνομικών, οι οποίοι στη θέα των καλάσνικοφ καλύφθηκαν και κάλεσαν ενισχύσεις, με αποτέλεσμα οι δράστες να βρουν την ευκαιρία να διαφύγουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η συμμορία απαρτίζεται από τέσσερα άτομα που κινούνται με κλεμμένα οχήματα και ληστεύουν ό,τι βρουν ανοιχτό!

Τι λένε τα θύματα

Τα θύματα των ληστειών περιγράφουν τον αρχηγό ως έναν νεαρό Αλβανό, νευρώδη, γεροδεμένο, με κανονικό ύψος και με μπράτσα γεμάτα τατουάζ τύπου «μανίκι», όπως ακριβώς ο «Τόνι», ο οποίος πριν από περίπου έναν χρόνο γλίτωσε τη σύλληψη στο παρά πέντε και έφυγε αμέσως για την Αλβανία ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη του. Ως τότε, η δεύτερη γενιά της σπείρας των κακοποιών με τα καλάσνικοφ -οι μισοί από τους οποίους βρίσκονται πλέον στις φυλακές- είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για ιδιοκτήτες μονοκατοικιών και διαμερισμάτων.

Οι Αλβανοί κακοποιοί έμπαιναν στα σπίτια και κρατούσαν ολόκληρες οικογένειες αιχμάλωτες μέχρι να αποκαλύψουν πού έκρυβαν χρήματα και τιμαλφή. Μάλιστα, σε μία από τις εισβολές τους σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών κλείδωσαν στην κρεβατοκάμαρα τον άνδρα και τα δίδυμα παιδάκια ηλικίας 2 ετών, κακοποίησαν τη σύζυγο και έφυγαν, αφού πρώτα άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα πολυτελή αντικείμενα.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.