Αλλάζουν χτένισμα 36 φορές στη ζωή τους

Γυναίκες και κομμωτήριο... μια σχέση δυνατήΜία από τις ωραιότερες στιγμές που μπορεί να ζήσει μια γυναίκα (και δε μιλάμε για σοβαρά θέματα όπως οικογένεια, παιδιά, γάμος κ.τ.λ.) είναι όταν βγαίνει από το κομμωτήριο με ένα επιτυχημένο, νέο λουκ.

Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε στη Μεγάλη Βρετανία, η μέση Βρετανίδα αλλάζει το στιλ των μαλλιών της 36 φορές στη διάρκεια της ζωής της.

Στην έρευνα συμμετείχαν 560 γυναίκες ηλικίας από 18 ετών μέχρι 65.

Βάσει αυτής, μόνο ένα 6% των γυναικών παραμένουν πιστές στο ίδιο χτένισμα και στιλ μαλλιών για μια ζωή. Η πλειοψηφία, δηλαδή περίπου το 41%, αλλάζει λουκ κάθε δύο χρόνια, ενώ ένα πιο τολμηρό 19% δοκιμάζει κάτι καινούριο κάθε χρόνο.

Υπάρχει βέβαια και ένα 4%, που δε διστάζει να κάνει κάτι διαφορετικό δύο φορές το χρόνο!

Το πιο δημοφιλές λουκ είναι το μήκος των μαλλιών να φτάνει μέχρι τους ώμους, με το 48% των γυναικών να το προτιμά.

Το ένα τέταρτο θέλει το μήκος των μαλλιών του μέχρι το πηγούνι, ένα 6% επιλέγει το κοντό μαλλί και το 22% δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα μακριά μαλλιά.

Το ένα τρίτο των γυναικών αλλάζει το χρώμα των μαλλιών του κάθε τρία χρόνια, ενώ το 12% κάθε δύο χρόνια. Ένα μικρότερο 6% το τολμά κάθε εξάμηνο, με το 17% να δηλώνει ότι δεν έχει βάψει ποτέ τα μαλλιά του.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.