Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παραίτηση του Προέδρου του Πυρσού

Οκτώβριος 20th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΠΑΛΗΣ ΠΥΡΣΟΣΠαρελθόν από την προεδρία του Πυρσού Γρεβενών αποτελεί ο Θανάσης Πάλλης. Προσωρινά αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Παναγιωτόπουλος.

Στην σελίδα  του Πυρσού στο facebook διαβάζουμε:

ΔΗΛΩΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΛΛΗ
Ένας κύκλος κλείνει μετά από ένα αρκετά επιτυχημένο ξεκίνημα, αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του ομίλου μας. Λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, και εξαιτίας του ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα θα βρίσκομαι στο εξωτερικό αποχωρώ από την θέση του προέδρου του Πυρσού μας. Παραμένω οπαδός της ομάδας μας και φυσικά κοντά στην προσπάθεια των υπολοίπων παιδιών που συνεχίζουν.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για όσα κάναμε μαζί μέχρι τώρα, θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Πατσιούρη, που είναι ο εμπνευστής της όλης προσπάθειας για την τιμή που μου έκανε να με καλέσει να συμμετέχω και εγώ στα κοινά του Πυρσού.
Ευχαριστώ τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, που δείχνουν έμπρακτα την αξία τους στο γήπεδο και την παθολογική αγάπη τους για τον Πυρσό μας, όντας σίγουρος πως θα συνεχίσουν μέχρι τέλους πετυχαίνοντας σπουδαία πράγματα. Τελειώνοντας καλώ τον λαό του Πυρσού μας, όσο και της πόλης των Γρεβενών να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα μας και το όραμα των ανθρώπων που συνεχίζουν αγκαλιάζοντας την προσπάθεια τους.
Κλείνω με αυτό που μου έδωσαν όλοι στα Γρεβενά να καταλάβω, το διάστημα που ασχολούμουν με την ομάδα: Μία Πόλη…Μία Δύναμη…Μία Ομάδα… Η ομάδα μας!

Μετά τιμής
Αθανάσιος Πάλλης
Τέως Πρόεδρος Πυρσού Γρεβενών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΑΣ Πυρσός Γρεβενών ευχαριστεί τον Αθανάσιο Πάλλη για την προσφορά του στην ομάδα. Προσωρινά χρέη προέδρου αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος.

This entry was posted on Κυριακή, Οκτώβριος 20th, 2013 at 18:42 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Γ + Δ Εθνική. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply