Για ανανέωση συμβολαίου

Η «Μπάρτσα» δελεάζει τον Μέσι με 20 εκατ. ευρώ ετησίωςΗ Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να προβεί σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Μέσι, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, Mundo Deportivo. Ο Αργεντινός επιθετικός, αναμένεται να παίρνει 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και έτσι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Η πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης, είχε φέρει τον Πορτογάλο άσσο στην κορυφή της σχετικής λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες, με 18 εκατομμύρια το χρόνο.

Στην δεύτερη θέση θέση βρισκόταν ο Νεϊμάρ, που είναι συμπαίκτης με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα και κερδίζει 17 εκατομμύρια ετησίως.

«Η ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι, που γίνεται για να προσαρμοστεί στις τρέχουσες τιμές της αγοράς, θα συμβεί πριν τις 31 Δεκεμβρίου και θα γίνει με την εισαγωγή μπόνους, που θα είναι εύκολα προσβάσιμοι από έναν ποδοσφαιριστή του επιπέδου του», αναφέρει η Mundo Deportivo.

Σύμφωνα με την οποία «το περιβάλλον του Μέσι αποκάλυψε ότι ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε τρεις προσφορές που έφτασαν στη Βαρκελώνη το καλοκαίρι, μεταξύ των οποίων μία που προέβλεπε την καταβολή της ρήτρας αποδέσμευσης των 250 εκ. ευρώ».

δολ, αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.