ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΛΑΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Η καραμπίνα με την οποία οι δύο Αλβανοί ληστές πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμωνΕξ επαφής, με κυνηγετικό όπλο, πυροβόλησαν οι δύο Αλβανοί ληστές τον ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής. Οι δράστες, περιέγραψαν με απόλυτη ψυχραιμία τη στυγερή δολοφονία, η οποία διαπράχθηκε προχθές το βράδυ.

Οι δράστες αναμένεται να  οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πολυγύρου για να τους καταλογιστούν οι βαρύτατες κατηγορίες που τους αποδίδονται με βάση τη σχηματισθείσα δικογραφία.

Ο ένας από τους δύο, 22 ετών, εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγες ώρες μετά το φονικό σε καφετερία των Νέων Μουδανιών, ενώ ο δεύτερος, 26 ετών, τα ξημερώματα στα κοιμητήρια της ίδιας περιοχής.

Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 22χρονος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ είχε απελαθεί από την ελληνική επικράτεια για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Και οι δύο ομολόγησαν τις πράξεις τους και υπέδειξαν στους αστυνομικούς το σημείο (σε παραλία των Νέων Μουδανιών), όπου είχαν θάψει την καραμπίνα, με την οποία διέπραξαν το έγκλημα.

Πως διαπράχθηκε η δολοφονία
Η στυγερή δολοφονία του άτυχου επιχειρηματία διεπράχθη λίγο πριν από τις 9 χθες το βράδυ. Οι δράστες, κρατώντας o ένας μία καραμπίνα κι ο άλλος μαχαίρι, και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλλαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων με στόχο να το ληστέψουν.

Υπό την απειλή των όπλων ζήτησαν και πήραν 400 ευρώ από τον ιδιοκτήτη, ενώ στη συνέχεια υποχρέωσαν τόσο αυτόν όσο και μία φίλη του, η οποία βρισκόταν εκείνη την ώρα στην επιχείρηση, να μεταβούν σε βοηθητικό χώρο (κουζίνα) του πρατηρίου.

Εκεί, έδεσαν τον 31 ετών άνδρα, ενώ επιχείρησαν να δέσουν και την 32χρονη φίλη του, αξιώνοντας από το πρώτο επιπλέον χρήματα.

Την ίδια ώρα, έφτασε στο βενζινάδικο ένας φίλος του ιδιοκτήτη, 33 ετών, ο οποίος αντιλήφθηκε το περιστατικό, με αποτέλεσμα οι δράστες να τον απειλήσουν και να τον οδηγήσουν στον ίδιο βοηθητικό χώρο, όπου, αφού τον κτύπησαν, απαίτησαν να τους δώσει χρήματα.

Όταν ο 33χρονος τους είπε ότι δεν έχει χρήματα μαζί του, εκείνοι τον κτύπησαν και τον πέταξαν στο πάτωμα.

Όπως έγινε γνωστό, όσο εξελισσόταν αυτό το σκηνικό, ο ιδιοκτήτης κατάφερε να αποδεσμευτεί, και κινούμενος προς τους δράστες, δέχθηκε, σχεδόν εξ επαφής, τα πυρά από την καραμπίνα που κρατούσε ένας εκ των δραστών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην οπίσθια θωρακική χώρα και να εκπνεύσει λίγο αργότερα.

Ακολούθως, οι δράστες διέφυγαν, ενώ αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη και οι δράστες συνελήφθησαν γρήγορα και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.