Εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Βασιλείου του Δήμου Πατρέων

Νεκρός βρέθηκε ο νεαρός που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου-ΑντιρρίουΝεκρός εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Βασιλείου του Δήμου Πατρέων ένας 26χρονος άνδρας που έπεσε από τη γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου λίγο μετά τις 8 το πρωί της Πέμπτης. Προηγήθηκε επιχείρηση του Λιμενικού για τον εντοπισμό του, στην οποία συμμετείχαν και αλιευτικά σκάφη, ενώ είχαν ενημερωθεί και τα πληρώματα των φέρι μποτ που εκτελούν τα δρομολόγια στο πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έπεσε, για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους, από τη γέφυρα, στο ύψος του δεύτερου πυλώνα, ενώ η πτώση του καταγράφηκε από τις κάμερες που υπάρχουν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως άφησε σημείωμα που εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του.

Αμέσως οι υπεύθυνοι λειτουργίας της γέφυρας ειδοποίησαν το Λιμενικό και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού άνδρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.