Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγχαρητήρια επιστολή της Βουλευτού Ν. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή στην πρωταθλήτρια του Taekwondo κα Γραμματική Χρηστίδου

18 Οκτωβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ραχήλ Μακρή: “Οι κόποι και οι θυσίες της πρωταθλήτριας μας Γραμματικής Χρηστίδου δοξάζουν τα ελληνικά χρώματα και αποτελούν παράδειγμα για όλα τα ελληνόπουλα.”

Taekwondo Θερμά συγχαρητήρια στην Γραμματική Χρηστίδου και την οικογένεια της. Η πρωταθλήτρια του Taekwondo τίμησε την Πτολεμαΐδα και ολόκληρη την Ελλάδα υψώνοντας την γαλανόλευκη στον ιστό του σταδίου του Ισραήλ.
Το παράδειγμα της Γραμματικής εμπνέει και τους υπόλοιπούς Έλληνες στο ιδανικό του ευ αγωνίζεσθε στις μάχες της καθημερινότητας αλλά και στις διακρίσεις που μας κάνουν να δακρύζουμε από εθνική υπερηφάνεια. Οι επιτυχίες της πρωταθλήτριας μας είναι συνεχείς και τις ευχόμαστε όλοι να συνεχίσει την ανοδική πορεία στην κορυφή των εθνικών και παγκόσμιων διακρίσεων.

Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή

This entry was posted on Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2013 at 22:46 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply