Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νεκρός βρέθηκε 26χρονος που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Οκτώβριος 18th, 2013 by Χρήστος Μίμης


Εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Βασιλείου του Δήμου Πατρέων

Νεκρός βρέθηκε ο νεαρός που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου-ΑντιρρίουΝεκρός εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Βασιλείου του Δήμου Πατρέων ένας 26χρονος άνδρας που έπεσε από τη γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου λίγο μετά τις 8 το πρωί της Πέμπτης. Προηγήθηκε επιχείρηση του Λιμενικού για τον εντοπισμό του, στην οποία συμμετείχαν και αλιευτικά σκάφη, ενώ είχαν ενημερωθεί και τα πληρώματα των φέρι μποτ που εκτελούν τα δρομολόγια στο πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έπεσε, για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους, από τη γέφυρα, στο ύψος του δεύτερου πυλώνα, ενώ η πτώση του καταγράφηκε από τις κάμερες που υπάρχουν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως άφησε σημείωμα που εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του.

Αμέσως οι υπεύθυνοι λειτουργίας της γέφυρας ειδοποίησαν το Λιμενικό και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού άνδρα.

This entry was posted on Παρασκευή, Οκτώβριος 18th, 2013 at 07:32 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply