Σοκ στο διεθνές στερέωμα του τένις έχει προκαλέσει ο ομαδικός βιασμός μιας γνωστής Αμερικανίδας αθλήτριας τένις κατά τη διάρκεια πάρτι σε ξενοδοχείο του Μαραθώνα, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη το διεθνές τουρνουά που διεξάγεται κάθε χρόνο στην περιοχή.

Οι πέντε άντρες που φέρεται ότι βίασαν την 26χρονη αθλήτρια είναι δύο Γάλλοι τενίστες, ένας Γερμανός προπονητής και οι δύο διασκεδαστές του ξενοδοχείου, που ισχυρίστηκαν ότι δεν επρόκειτο για βιασμό, αλλά για ομαδικό «όργιο» και ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας! Δεν έπεισαν όμως τον εισαγγελέα και τον ανακριτή, που τους έκριναν προφυλακιστέους και ήδη οδηγήθηκαν στις φυλακές.

Οι πληροφορίες για τον ομαδικό βιασμό έχουν προκαλέσει σάλο σε Ευρώπη και ΗΠΑ, καθώς τόσο η 26χρονη Αμερικανίδα όσο και οι δύο Γάλλοι τενίστες είναι γνωστοί αθλητές στις χώρες τους, με διεθνείς διακρίσεις στο ενεργητικό τους. Ολοι τους συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά τένις που διεξήχθη στον Δήμο Μαραθώνα τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή γνωστών αθλητών από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Το χρονικό

Το βράδυ της 3ης Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο που είχαν καταλύσει οι ομάδες, διοργανώθηκε -όπως κάθε βράδυ- ένα μεγάλο πάρτι για τους αθλητές. Η όμορφη 26χρονη Αμερικανίδα, που είχε νικήσει μια Ελληνίδα τενίστρια και είχε αποκλειστεί στους «16» από μια Πολωνέζα, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να βρεθεί σε κατάσταση μέθης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπως φέρεται να υποστήριξε η κοπέλα, γνωρίστηκε με έναν νεαρό, με τον οποίο κατέληξε στο άδειο ιατρείο του ξενοδοχείου. Μόλις άρχισαν να κάνουν σεξ, ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και εισέβαλαν τέσσερα άτομα. Ηταν ένας Ρουμάνος διασκεδαστής του ξενοδοχείου, ο προπονητής της γερμανικής ομάδας τένις και δύο Γάλλοι τενίστες, φίλοι του νεαρού που εκείνη την ώρα βρισκόταν με την ανυποψίαστη κοπέλα…

Ετσι άρχισε ο απίστευτος εφιάλτης για τη νεαρή Αμερικανίδα αθλήτρια, καθώς, όπως περιέγραψε η ίδια, οι τέσσερις άνδρες με τη βοήθεια και του εφήμερου συντρόφου της, την κρατούσαν ακίνητη ανά δύο και τη βίαζαν διαδοχικά για πολλή ώρα!

Οταν πια το μαρτύριο της νεαρής αθλήτριας πήρε τέλος, βρήκε τη δύναμη να ανέβει στο δωμάτιό της και να ειδοποιήσει τη μητέρα της στην Αμερική, στην οποία διηγήθηκε τη δραματική της περιπέτεια.

Η πρεσβεία

Αμέσως ειδοποιήθηκε η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα και αυτή ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. Μέσα σε λίγη ώρα κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας έφτασε στον Μαραθώνα και πέρασε χειροπέδες στους πέντε φερόμενους ως βιαστές που υπέδειξε το θύμα, οι οποίοι προφυλακίστηκαν μετά τις απολογίες τους. Η 26χρονη τενίστρια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαραθώνα, όπου υποβλήθηκε σε γυναικολογικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία της. Από τότε παρακολουθείται διαρκώς από ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. και ήδη η αμερικανική πρεσβεία κανόνισε όλα τα απαραίτητα για τη μεταφορά της στην πατρίδα της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.