Στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου μάθησης www.gsae.edu.gr έχει αναρτηθεί η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απασχόληση εκπαιδευτών ενηλίκων στα δημόσια ΙΕΚ και στις ΣΕΚ για την περίοδο 2013-2014.

Οι υποψήφιοι προσκαλούνται να υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά σε ειδικό πληροφοριακό σύστημα που παρέχεται στην ιστοσελίδα της ΓΓΔΒΜ www.gsae.edu.gr και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ www.inedivim.gr στο σύνδεσμο http://iekteachers.sch.gr εντός αποκλειστικής προθεσμίας αρχομένης από την ανάρτηση της και συγκεκριμένα από

την Πέμπτη 17/10/2013 έως και το Σάββατο 19/10/2013. Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω ηλεκτρονική μορφή και αποστέλλονται ταχυδρομικά, με e-mail ή με fax, δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου μάθησης καθώς και στο ΙΕΚ Γρεβενών στο τηλέφωνο 24620-84183 ώρες 9:00-15:00 και στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ Γρεβενών  iek-greven.gre.sch.gr/

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ
Τσιουμπέρης Στέργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.