ΚΑΣΤΟΡΙΑΣτις εκδηλώσεις μνήμης για την 109η επέτειο από το θάνατο του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή (13/10/2013) στο ομώνυμο χωριό του Δήμου Κορεστείων Καστοριάς παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά αποτίοντας φόρο τιμής.

Αναφερόμενη στο μήνυμα του εορτασμού η Γενική Γραμματέας δήλωσε: «Σήμερα στο πρόσωπο του Παύλου Μελά τιμούμε όλους εκείνους που έπεσαν για τη Μακεδονία, την ελευθερία και μια Ελλάδα όπως την είχαν ονειρευτεί. Όπως τότε έτσι και σήμερα η Ελλάδα δίνει έναν αγώνα. Σε αυτό τον αγώνα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, οπλισμένοι με επιμονή και υπομονή, πολιτικά ψύχραιμοι, χωρίς ακραίες συμπεριφορές, με γνώμονα τη δημιουργία μιας Νέας Ελλάδας».

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων η Γενική Γραμματέας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με κυρίαρχα, την στήριξη του πρωτογενούς τομέα και των προϊόντων (φασόλια γίγαντες) που παράγουν για να ενισχύσουν το εισόδημά τους και την κοπή και προμήθεια καυσόξυλων ενόψει του Χειμώνα χωρίς πολύπλοκες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

hpeiroy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.