Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Γενική Γραμματέας στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Παύλο Μελά στο Δήμο Κορεστείων Καστοριάς

Οκτώβριος 17th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣτις εκδηλώσεις μνήμης για την 109η επέτειο από το θάνατο του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή (13/10/2013) στο ομώνυμο χωριό του Δήμου Κορεστείων Καστοριάς παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά αποτίοντας φόρο τιμής.

Αναφερόμενη στο μήνυμα του εορτασμού η Γενική Γραμματέας δήλωσε: «Σήμερα στο πρόσωπο του Παύλου Μελά τιμούμε όλους εκείνους που έπεσαν για τη Μακεδονία, την ελευθερία και μια Ελλάδα όπως την είχαν ονειρευτεί. Όπως τότε έτσι και σήμερα η Ελλάδα δίνει έναν αγώνα. Σε αυτό τον αγώνα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, οπλισμένοι με επιμονή και υπομονή, πολιτικά ψύχραιμοι, χωρίς ακραίες συμπεριφορές, με γνώμονα τη δημιουργία μιας Νέας Ελλάδας».

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων η Γενική Γραμματέας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με κυρίαρχα, την στήριξη του πρωτογενούς τομέα και των προϊόντων (φασόλια γίγαντες) που παράγουν για να ενισχύσουν το εισόδημά τους και την κοπή και προμήθεια καυσόξυλων ενόψει του Χειμώνα χωρίς πολύπλοκες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

hpeiroy

This entry was posted on Πέμπτη, Οκτώβριος 17th, 2013 at 10:19 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply