Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ολόκληρο οπλοστάσιο στη βίλα του φυγόδικου εφοπλιστή στη Βούλα – Τουλάχιστον 20 πυροβόλα όπλα

Οκτώβριος 16th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σημαντικός αριθμός όπλων και άλλων αντικειμένων έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής στην έπαυλη του φυγόδικου επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας, σε έρευνα η οποία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη από τις δικαστικές αρχές, με την συνδρομή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, στο πλαίσιο της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, μέχρι τώρα έχουν βρεθεί 20 πυροβόλα όπλα και συγκεκριμένα ημιαυτόματες καραμπίνες αμερικανικής κατασκευής, για τις οποίες έχουν εκδοθεί άδειες κυνηγετικών όπλων. Ωστόσο, οι επτά από αυτές δεν εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία, ενώ για τις άλλες ερευνάται αν εμπίπτουν.

Για τον λόγο αυτό στην έρευνα συμμετέχει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, που διερευνά εκτός των άλλων και τον τρόπο που έχουν εκδοθεί οι συγκεκριμένες άδειες.

Ένα όπλο ίδιου τύπου βρέθηκε σε παράλληλη έρευνα και σε άλλο σπίτι του επιχειρηματία στο Παλαιό Φάληρο.

Στην έπαυλη στην Βούλα βρέθηκαν ακόμα και κατασχέθηκαν:

– 60 μαχαίρια διαφόρων τύπων – πεταλούδες – στιλέτα,

– 10 διόπτρες κατεύθυνσης στόχων laser

– δύο συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης taser.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας είναι φυγόδικος στην υπόθεση του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, (ο οποίος είναι προφυλακισμένος), για τα δάνεια της τράπεζας FBB.

newsit

This entry was posted on Τετάρτη, Οκτώβριος 16th, 2013 at 07:28 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply