Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κλοπή στο Ορυχείο Αμυνταίου – Σύλληψη για απάτη στην Κοζάνη

Οκτώβριος 15th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ράουλα, σίδερα και άλλα υλικά από τανιοδρόμους του ορυχείου Αμυνταίου, έκλεψε ένας 53χρονος ημεδαπός, ο οποίος όμως συνελήφθη από αστυνομικούς.

Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνελήφθη ο προαναφερόμενος ημεδαπός, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 53χρονος βρέθηκαν παλιά σιδερένια εξαρτήματα , συνολικού βάρους 270 κιλών, την κατοχή των οποίων δε δικαιολόγησε. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, αυτά ήταν προϊόντα κλοπής, τα οποία είχαν αφαιρεθεί κατά το παρελθόν, από το χώρο του Ορυχείου Αμυνταίου Φλώρινας της Δ.Ε.Η.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-ένας κλωβός κεφαλής μετάθεσης ταινιόδρομου,
-ένα ράουλο κεφαλής μετάθεσης ταινιόδρομου,
-ένα ράουλο γενικό,
-5 πύροι φορείου πορείας εκσκαφέων,
-ένας πύρος φορείου πορείας από όχημα φόρτωσης ταινιόδρομου και
-ένας σύνδεσμος μετάδοσης κίνησης (κομπλέρ).
Τα κλαπέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο εκπρόσωπο της Δ.Ε.Η. Α.Ε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σύλληψη για απάτη στην Κοζάνη

Επίσης, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνέλαβαν 47χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του 47χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και υπεξαίρεση.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Χρήστος Βήττας

This entry was posted on Τρίτη, Οκτώβριος 15th, 2013 at 14:09 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ, ΦΛΩΡΙΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply