ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΤΑΡΙΔΗΣΟ πρώην Βουλευτής του Νομού μας κ. Κυριάκος Ταταρίδης συνόδευσε τον Υπουργό Γεωργίας κ. Αθανάσιο Τσαυτάρης στην επίσκεψή του το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στον Νομό Πιερίας.

Επισκέφτηκαν μονάδες παραγωγής και μεταποίησης της περιοχής όπως μεγάλη μονάδα παραγωγής πουλερικών και μονάδες μεταποίησης αγροτικών προϊόντων όπως σταφυλιού και ακτινιδίων.

Ο κ. Υπουργός έθεσε την εθνική επιτακτική ανάγκη η χώρα να προχωρήσει σε προϊόντα ανταγωνιστικά και απαιτητικά για τις ξένες αγορές, προκειμένου η Ελλάδα να μπει δυναμικά στις εξαγωγές των αγροτικών της προϊόντων, που θεωρούνται και άριστης ποιότητας όπως φέτα, φρούτα, κ.τ.λ., ώστε η χώρα επιτέλους να σταματήσει να αιμορραγεί με το εμπορικό ισοζύγιο οικονομικά να την γονατίζει.

Ο κ. Υπουργός δέχτηκε την πρόταση του κ. Ταταρίδη να επισκεφτεί σύντομα τα Γρεβενά με όλο του το επιτελείο, ώστε να ενημερώσουν τις τοπικές παραγωγικές τάξεις και να στηρίξουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες, προκειμένου τα Γρεβενά να μπουν δυναμικά στον δρόμο της Ανάπτυξης κυρίως στον τομέα της Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, όπου ο τόπος μας έχει τεράστιες δυνατότητες δυναμικών επενδύσεων.

Με τιμή
Κυριάκος Ταταρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής Νομού Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.