Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Κυριάκος Ταταρίδης με τον Υπουργό Γεωργίας στην Πιερία

14 Οκτωβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΤΑΡΙΔΗΣΟ πρώην Βουλευτής του Νομού μας κ. Κυριάκος Ταταρίδης συνόδευσε τον Υπουργό Γεωργίας κ. Αθανάσιο Τσαυτάρης στην επίσκεψή του το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στον Νομό Πιερίας.

Επισκέφτηκαν μονάδες παραγωγής και μεταποίησης της περιοχής όπως μεγάλη μονάδα παραγωγής πουλερικών και μονάδες μεταποίησης αγροτικών προϊόντων όπως σταφυλιού και ακτινιδίων.

Ο κ. Υπουργός έθεσε την εθνική επιτακτική ανάγκη η χώρα να προχωρήσει σε προϊόντα ανταγωνιστικά και απαιτητικά για τις ξένες αγορές, προκειμένου η Ελλάδα να μπει δυναμικά στις εξαγωγές των αγροτικών της προϊόντων, που θεωρούνται και άριστης ποιότητας όπως φέτα, φρούτα, κ.τ.λ., ώστε η χώρα επιτέλους να σταματήσει να αιμορραγεί με το εμπορικό ισοζύγιο οικονομικά να την γονατίζει.

Ο κ. Υπουργός δέχτηκε την πρόταση του κ. Ταταρίδη να επισκεφτεί σύντομα τα Γρεβενά με όλο του το επιτελείο, ώστε να ενημερώσουν τις τοπικές παραγωγικές τάξεις και να στηρίξουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες, προκειμένου τα Γρεβενά να μπουν δυναμικά στον δρόμο της Ανάπτυξης κυρίως στον τομέα της Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, όπου ο τόπος μας έχει τεράστιες δυνατότητες δυναμικών επενδύσεων.

Με τιμή
Κυριάκος Ταταρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής Νομού Γρεβενών

This entry was posted on Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2013 at 14:12 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply