Εκνευρίστηκε η τραγουδίστρια

Δε φτάνει που έκανε φασαρία μέσα στο σινεμά, ζήτησε και τα ρέστα. Ο λόγος για τη «βασίλισσα» της ποπ, Μαντόνα, η οποία βλέπει τη δημοτικότητά της να πέφτει και όπως φαίνεται αυτό της προκαλεί νεύρα!

Έβαλε ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα και αποφάσισε να πάει να δει τη νέα ταινία του Μπραντ Πιτ «12 years a Slave». Όμως η 55χρονη καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας έστελνε μηνύματα από το κινητό της, προκαλώντας τον εκνευρισμό όσων κάθονταν δίπλα της που δεν μπορούσαν να δουν την ταινία.

Όταν μία γυναίκα «τόλμησε» να της κάνει παρατήρηση λέγοντάς της να σταματήσει, τότε η Μαντόνα – προφανώς επηρεασμένη από την ταινία «12 years a Slave»- της απάντησε με ύφος: «Είναι για δουλειά… σκλάβα»!

Όμως για κακή της τύχη παρών στην πρεμιέρα ήταν και ο Tim League, ιδρυτής της λέσχης Alamo Drafthouse Cinema που επισημαίνει τις κακές συμπεριφορές στον κινηματογράφο. Σε ανάρτησή του στο Twitter ο ιδρυτής ξεκαθάρισε ότι απαγορεύεται η είσοδος σε οποιοδήποτε κινηματογράφο για τη Μαντόνα μέχρι να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά της.

πρώτο θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.