Δημοφιλέστερος προορισμός αναψυχής ωστόσο η Côte d’Azur στη Γαλλία όπου ένα τυπικό σπίτι πέντε δωματίων κοστίζει πάνω από 28,5 εκατ. ευρώ

Η Γαλλία και η Côte d’Azur είναι ο δημοφιλέσθερος προορισμός αναψυχής για τους απανταχού super-rich, σύμφωνα με το Savills.

Ένα τυπικό σπίτι πέντε δωματιών στην Côte d’Azur της γαλλικής Riviera κοστίζει πάνω από 28,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθεί η λίστα με τα πιο ακριβά θέρετρα ως προς την αγορά σπιτιού:

Οι 65.000 super πλούσιοι της Βορείου Αμερικής προτιμνούν να αγοράζουν εξωχικά κοντά στον τόπο κατοικίας τους στην Καραϊβική ή στα Aspen, Vail, and Monterey.

Η Côte d’Azur ο πιο δημοφιλής προορισμός αναψυχής για τους super-rich του κόσμου – Η Κέρκυρα κλέβει την παράσταση στην Ελλάδα

Οι πλούσοι Ρώσοι αγοράζουν σπίτια στην Μεσόγειο και συγκεκριμένα τη Νότια Γαλλία, την Ιταλία South of France, and Italy, ενώ οι κάτοικοι Μέσης Ανατολής αγοράζον σπίτια στο Ντουμπάι και το Αμπού Ντάμπι.

Ακολουθεί ο χάρτης με το ποιοι και που αγοράζουν εξωχικές κατοικίες στην Ευρώπη.\:

Στην Ελλάδα προορισμός των super πλουσίων είναι η Κέρκυρα για τους Ευρωπαίους και το Πόρτο Χέλι για τους ντόπιους μεγιστάνες σύμφωνα με τα στοιχεία του γραφείου real Estate Savills το οποίο έχει περισσότερα από 80 γραφεία στη Μεγάλη Βρετανία και πάνω από 500 σ’ όλο τον κόσμο.

newmoney

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.