«Αυτό είναι ξεκάθαρη παρέμβαση στον τρόπο ζωής. Ας μας αφήσουν ήσυχες. Δικό μας είναι το σώμα, δική μας είναι η ζωή, δικό μου είναι και το ντεκολτέ μου»

Η Γκιοζντέ Κανσού, η Τουρκάλα παρουσιάστρια που απολύθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο ΑΤV λόγω του ντεκολτέ του φορέματος της, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στην εφημερίδα Hürriyet.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως στη χώρα μας που έχουμε τόσα προβλήματα, έχει γίνει τόσο σημαντικό θέμα το ντεκολτέ μου. Κάτσανε και ασχολήθηκαν με το ντεκολτέ στο φόρεμα μου. Τι να φορούσα σε μια τηλεοπτική εκπομπή τύπου σόου; Να έβγαινα με απλό μπλουζάκι; Λυπάμαι φυσικά για μένα αλλά και για όλες τις γυναίκες αυτής της χώρας» ανέφερε με παράπονο η Κανσού.

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν: «Αυτό είναι ξεκάθαρη παρέμβαση στον τρόπο ζωής. Ας μας αφήσουν ήσυχες. Δικό μας είναι το σώμα, δική μας είναι η ζωή, δικό μου είναι και το ντεκολτέ μου. Να σταματήσουν οι παρεμβάσεις. Εδώ δεν ανακατεύτηκε ποτέ η οικογένεια μου στον τρόπο ζωής μου. Πιστεύω το θεμα δεν είναι μόνο το ντεκολτέ στην εκπομπή. Τους ενόχλησε πως μια γυναίκα στην οθόνη ήταν τόσο δυναμική, τόσο έξυπνη πως έχει αυτοπεποίθηση. Δηλαδή κάποιοι στο δικό τους μυαλό θέλουν τη γυναίκα πιο βαριά» ανέφερε η εκρηκτική Τουρκάλα, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την πολιτική Ερντογάν.

Να θυμίσουμε ότι η Γκιοζντέ βρίσκεται στο στόχαστρο της κυβέρνησης Ερντογάν τους τελευταίους μήνες καθώς στις μεγάλες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που προκάλεσαν πονοκέφαλο στον Τούρκο πρωθυπουργό, έδινε δυναμικά το “παρών”.

πρώτο θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.