Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μπερλουσκόνι: Θα σαπίσω στην φυλακή όπως η Τιμοσένκο

Οκτώβριος 12th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Συγκρίνει τον εαυτό του με την πρώην πρωθυπουργό της Ουκρανίας

«Οι δικηγόροι μου, μου λένε ότι το μέλλον μου είναι δυσοίωνο. Θα με κάνουν να σαπίσω στη φυλακή. Δείτε την περίπτωση της Τιμοσένκο. Ακόμα κι έπειτα από τόσες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, στο τέλος η εξέγερση σταματά», δήλωσε απογοητευμένος ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Αφού σύγκρινε τον εαυτό του με την πρώην πρωθυπουργό της Ουκρανίας που εκτίει επταετή ποινή φυλάκισης κατηγορούμενη για διαφθορά, δήλωσε πως ο φίλος του, Βλάντιμιρ Πούτιν, τον είχε προειδοποιήσει για την εξέλιξη της υπόθεσής του.

«Ο Πούτιν μου είχε πει ότι θα με έκαναν να το πληρώσω. Με είχε προειδοποιήσει ότι θα κατέληγα σαν την Τιμοσένκο».

Στο μεταξύ οι συνήγοροί του κατέθεσαν αίτημα για κοινωφελή εργασία, ενώ ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός επιχειρεί να ενώσει την κεντροδεξιά.

«Πρέπει να κατεβάσουμε τα όπλα και να επιστρέψουμε στο κόμμα», διεμήνυσε ο Μπερλουσκόνι, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για να υπάρξει επανένωση της κεντροδεξιάς και επισημαίνοντας πως θα ήταν λάθος αν το κόμμα χωριζόταν στα δύο.

Δανάη Δασοπούλου

This entry was posted on Σάββατο, Οκτώβριος 12th, 2013 at 11:41 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply