Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΠαΣοΚ Δυτικής Μακεδονίας: Δεν συμφωνήσαμε με την ΝΔ για κοινό υποψήφιο στις αυτοδιοικητικές εκλογές…

Οκτώβριος 10th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που έχουμε τις τελευταίες μέρες σε διάφορα μέσα του ηλεκτρονικού τύπου και σε εφημερίδες, όπου αναφέρουν ότι το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία έχουν συμφωνήσει σε μια συγκεκριμένη υποψηφιότητα για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, είμαστε υποχρεωμένοι ως Περιφερειακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας να εκφράσουμε την απόλυτη διάψευση μας.

Τα δημοσιεύματα αυτά δεν έχουν καμία βάση, είναι ανυπόστατα, όχι μόνο γιατί δεν υπάρχει καμία απολύτωςσυμφωνία, αλλά γιατί δεν υπήρξε ποτέ καμία συζήτηση για το θέμα.

Με αφορμή όμως το ζήτημα αυτό, δηλώνουμε ότι η στάση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών , θα προκύψει μέσα από διάλογο με την κοινωνία και τους πολίτες στα πλαίσια φυσικά των αρχών που πρεσβεύει η παράταξή μας.

Το ΠΑΣΟΚ ως παράταξη έχει συμβάλει διαχρονικά τα μέγιστα στην τοπική αυτοδιοίκηση, με τις νομοθετικές παρεμβάσεις του που βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό στον σταδιακό απεγκλωβισμό της Αυτοδιοίκησης από το κεντρικό κράτος.

Η μόνη μας λοιπόν επιδίωξη ως Περιφερειακή επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας είναι να συμβάλουμε στην επιτυχία κινήσεων που θα βοηθήσουν την περιοχή μας στον αγώνα για πρόοδο και προκοπή.

Για την Περιφερειακή Επιτροπή

ΠΑΣΟΚ Δ. Μακεδονίας
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΣΜΑΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ

This entry was posted on Πέμπτη, Οκτώβριος 10th, 2013 at 16:18 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply