http://2.bp.blogspot.com/-GQthRDkyoAA/UEDMCkQkBdI/AAAAAAAAzcE/WknK3nmLkX0/s640/4.jpgΑπό το  ΙΕΚ Γρεβενών ανακοινώνεται ότι για  το σχολικό έτος 2013-14 εγκρίθηκαν από την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης οι παρακάτω ειδικότητες για το ΙΕΚ Γρεβενών και για τη ΣΕΚ Γρεβενών.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΙΕΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2013-14 (για αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης)

Βοηθός Φυσικοθεραπείας
Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας
Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας
Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΕΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2013-14 (για κατόχους απολυτηρίου Γυμνασίου)

Τεχνίτης Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού νυχιών & Ονυχοπλαστικής
Τεχνίτης Αισθητικής τέχνης & Μακιγιάζ
Τεχνίτης Ελαιοχρωματιστής
Τεχνίτης Ζωικής Παραγωγής
Τεχνίτης Ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
Τεχνίτης Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων Οχημάτων
Τεχνίτης Μηχανικός αυτοκινήτων μοτοσυκλετών και μηχανών θαλάσσης
Τεχνίτης Οικοδομικών Εργασιών (Κτίστης πλινθοδρόμων -γύψου-επιχρίσματος-
μονώσεων-σκυροδέματος)
Τεχνίτης Υδραυλικών και Θερμοϋδραυλικών Εγκαταστάσεων
Τεχνίτης Φανοποιός και Βαφής οχημάτων
Τεχνίτης Φυτικής Παραγωγής

Οι αιτήσεις συμμετοχής (επιλογής των υποψηφίων καταρτιζομένων) γίνονται ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση  μέχρι τις 14-10-2013 dioni.sch.gr

ή  μέσω της ιστοσελίδας της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης www.gsae.edu.gr .

Σύμφωνα με τον νόμο  4186 ΦΕΚ 193/ 17-9-2013 η φοίτηση στα δημόσια  ΙΕΚ και στις δημόσιες ΣΕΚ (Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης) παρέχεται δωρεάν.

Στις ΣΕΚ λειτουργούν οι Α, Β και η τάξη Μαθητείας. Στην Α τάξη εγγράφονται χωρίς εξετάσεις, οι κάτοχοι απολυτηρίου Γυμνασίου ή άλλου ισότιμου τίτλου.

Περισσότερες πληροφορίες στο ΙΕΚ Γρεβενών και  στο τηλέφωνο 24620-84183  ώρες  9:00- 15:00 και στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ Γρεβενών   iek-greven.gre.sch.gr

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΣΙΟΥΜΠΕΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.