Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καταβάλλονται τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ

Οκτώβριος 10th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ημέρα καταβολής των νέων οικογενειακών επιδομάτων αλλά και του ενιαίου επιδόματος στήριξης και του ειδικού επιδόματος τρίτεκνων και πολύτεκνων του ΟΓΑ είναι η σημερινή.

Ειδικότερα, σε συνολικά 497.894 δικαιούχους θα καταβληθεί το ποσό των 189.830.585,04 ευρώ.

Από τους παραπάνω δικαιούχους, οι 263.306 είναι ήδη δικαιούχοι και θα τους καταβληθεί το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων για το τρίτο τρίμηνο 2013 και η δεύτερη δόση του ειδικού επιδόματος για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Οι υπόλοιποι 234.588 είναι νέοι δικαιούχοι, για τους οποίους έγινε οριστική εκκαθάριση του εντύπου Ε1 από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, συμπλήρωσαν σωστά το έντυπο Α21 και κρίθηκαν δικαιούχοι μετά τους σχετικούς ελέγχους.

Στους δικαιούχους αυτούς, θα καταβληθεί το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων για τα τρία τρίμηνα 2013 και οι δύο δόσεις του Ειδικού Επιδόματος.

Σύμφωνα με τον ΟΓΑ, θα ακολουθήσουν και άλλες καταβολές οικογενειακών επιδομάτων στους υπόλοιπους δικαιούχους, σύμφωνα με την πορεία των οριστικών εκκαθαρίσεων.

megatv

This entry was posted on Πέμπτη, Οκτώβριος 10th, 2013 at 12:02 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply