Κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. την επιδρομή στην λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου
Πριν από ένα χρόνο, όταν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κώστας Μπαρμπαρούσης μαζί με τη συνοδεία του διέλυσαν τους πάγκους μεταναστών στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου, μία γυναίκα επέλεξε να αντιδράσει.

Αρχικά διαμαρτυρήθηκε στην αστυνομία αλλά δεν κατέγραψαν την καταγγελία της.

Ώσπου απευθύνθηκε στην εισαγγελία του Άρειου Πάγου και έγινε η μοναδική μάρτυρας κατηγορίας της Χρυσής Αυγής.

Η συνταξιούχος εκπαιδευτικός Μάχη Παπαζήση δε θεωρεί ότι έκανε κάτι σπουδαίο. «Δεν μπορείς να κάθεσαι στην άκρη και αν μην μιλάς. Έκανα το αυτονόητο», δηλώνει η ίδια στα Νέα.

«Είχαν θυμό και οργή, έβριζαν και κλωτσούσαν», θυμάται η συνταξιούχος εκπαιδευτικός για την επίθεση στην λαϊκή αγορά. «Τους ρώτησα ποιος τους έδωσε το δικαίωμα. Με ποια δικαιοδοσία πήραν στα χέρια τους στο νόμο;».

Οι χρυσαυγίτες δεν την πείραξαν. ‘Ένας την αποκάλεσε «ευρωμαρξίστρια», άλλος της είπε «εδώ δεν είναι Κορέα».

«Πιστεύω ότι η υποκατάσταση του κράτους από αυτόκλητους προστάτες λογής λογής πλήττει βάναυσα τους θεσμούς της κοινωνίας μας, βάλλει ουσιαστικά κατά της Δημοκρατίας που γεννήθηκε στην Ελλάδα», έγραφε μεταξύ άλλων η κυρία Παπαζήση στην επιστολή της προς τον Άρειο Πάγο, η οποία περιλαμβάνεται στη δικογραφία για τη δράση της Χρυσής Αυγής.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.