Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» με θέμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ»

Οκτώβριος 9th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα με θέμα «Δημιουργούμε το αύριο» που διοργανώθηκε από την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην ημερίδα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» κ. Παρασκευάς Σαββαΐδης και οι ομιλητές παρουσίασαν το έργο που επιτελέστηκε από την Εταιρεία κατά το παρελθόν και αναφέρθηκαν στα έργα και μελέτες που υλοποιούνται σήμερα. Επίσης, αναφέρθηκαν στο ρόλο που μπορεί να έχει η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» στο μέλλον ως φορέας οργάνωσης και παραγωγής τεχνικών έργων υποδομών και ως φορέας εποπτείας των εθνικών αυτοκινητοδρόμων. Τέλος, τονίστηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας της Εταιρείας με Περιφέρειες και Δήμους για την εκτέλεση έργων.

Στην ημερίδα έγιναν χαιρετισμοί και παρεμβάσεις από τους κ.κ. Ιωάννη Σφενδόνη, Εκπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων κ. Στράτου Σιμόπουλου, Απόστολο Τζιτζικώστα, Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Σίμο Δανιηλίδη, Δήμαρχο Συκεών και Πρόεδρο της ΠΕΔ, Νικόλαο Κοΐμτσίδη, Εκπρόσωπο της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, Χρυσόστομο Καλογήρου, Εκπρόσωπο του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιο Κονακλίδη, Πρόεδρο του ΤΕΕ, Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας, Ιωάννη Οικονομίδη, Υπεύθυνο Δημοσίων Έργων του ΠΑΣΟΚ και πρώην Πρόεδρο της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», καθηγητή Απόστολο Γούλα, πρώην Πρόεδρο της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» και Εμμανουήλ Βλαχογιάννη, Αντιπρόεδρο του ΕΒΕΘ.

This entry was posted on Τετάρτη, Οκτώβριος 9th, 2013 at 08:07 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply