Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Βόμβα Κασιδιάρη: Υπήρχε εντολή δολοφονίας Φύσσα, αλλά όχι από τη Χρυσή Αυγή…

Οκτώβριος 8th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο Η.Κασιδιάρης ρίχνει... βόμβες στην εφημερίδα NEWSBOMB που κυκλοφορείΝέα βόμβα πετά ο Ηλίας Κασιδιάρης, στη συνέχεια της συνέντευξης την οποία παραχώρησε στην εφημερίδα NEWSBOMB, και στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως «λυπάμαι τη μάνα του Φύσσα, αλλά έχουμε και εμείς μάνες».

Στην ίδια συνέντευξη λοιπόν, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και βουλευτής του κόμματος, αναφέρεται στη δολοφονία του 34χρονου ράπερ, λέγοντας πως όντως υπήρχε εντολή για δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αλλά όχι από την Χρυσή Αυγή:

«Ο Ρουπακιάς, πήρε εντολή να σκοτώσει τον Φύσσα, αλλά όχι από εμάς», αναφέρει ο Κασιδιάρης, ο οποίος αναφερόμενος στην στυγερή δολοφονία αναφέρει ακόμα πως:

«Η δολοφονία είναι μια πράξη που δεν είναι απλά καταδικαστέα για ηθικούς λόγους από μένα, αλλά είναι και για κάτι παραπάνω. Είναι η πολιτική δολοφονία της Χρυσής Αυγής. Δεν ξέρω τι παρασκήνιο μπορεί να υπάρχει και για ποιο λόγο αυτός ο άνθρωπος πήγε και σκότωσε εν ψυχρώ. Δεν μου δίνει την εικόνα του στυγερού δολοφόνου. Δεν μπορώ να πω τίποτα, δεν έχω στοιχεία».

This entry was posted on Τρίτη, Οκτώβριος 8th, 2013 at 10:21 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply