Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στον αστερισμό του Μήτρογλου

Οκτώβριος 8th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Τα κατορθώματα του Κώστα Μήτρογλου έχουν αναγκάσει όλο τον κόσμο (οπαδούς, δημοσιογράφους και σκάουτερ) να ασχολείται μαζί του και να περιμένουν να δουν τι θα γίνει στο μέλλον.

Δηλαδή, αν θα συνεχίσει σε άλλον σύλλογο την καριέρα του, αν θα ανανεώσει με καλύτερους οικονομικά όρους στον Ολυμπιακό.

Πάντως στο λιμάνι η θέση της διοίκησης είναι ξεκάθαρη:

Αφήστε ήσυχο τον Μήτρογλου. Μην ασχολείστε με συμβόλαια, με ρήτρες και με μεταγραφές Οκτώβρη μήνα. Θα εκτεθείτε. Δεν μπορείτε να ξέρετε εσείς τι συμφωνίες έχει ο Ολυμπιακός με τον Κώστα Ο Κώστας είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Είναι χαρούμενος γιατί παίζει μπάλα και σκοράρει στον Ολυμπιακό. Αυτό θέλει το παιδί. Να παίζει μπάλα και να βάζει γκολ στον Ολυμπιακό. Δεν είναι σαν άλλους… Ούτε έχει κανένα νόημα να βγαίνουμε να λέμε ότι ο Μήτρογλου θα πάει δεξιά ή αριστερά, στην Αγγλία, στη Ρωσία κ.ο.κ. Ο Μήτρογλου είναι μια χαρά εδώ και γιατί να μην συνεχίσω εδώ“.

mega

This entry was posted on Τρίτη, Οκτώβριος 8th, 2013 at 16:12 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply