Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Θα πληρώσουμε ταυτόχρονα τέσσερις φόρους ακινήτων!

Οκτώβριος 7th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Το υπουργείο Οικονομικών ξεκίνησε να στέλνει τα εκκαθαριστικά για τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας του 2013 και συνεπώς θα πρέπει να πληρώσουμε την πρώτη δόση εως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Η επιχείρηση δήμευσης ουσιαστικά της ακίνητης περιουσίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τους ιδιοκτήτες ακινήτων να χάνουν τα σπίτια τους από μία κεντροδεξιά κυβέρνηση και όχι από τους ”κομμουνιστές”, που φοβόντουσαν παλαιότερα.

Το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε ήδη στην έκδοση και αποστολή 500.000 εκκαθαριστικών για τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας του 2013.

Αυτό σημαίνει πολύ απλά πως 500.000 ιδιοκτήτες ακινήτων θα δουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στο γραμματοκιβώτιο τους τον ΦΑΠ του 2013 τον οποίο θα πρέπει να πληρώσουν το πολύ σε 4 δόσεις με την πρώτη να λήγει στο τέλος του τρέχοντος μηνός!

Μέσα σε τρεις μήνες οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να πληρώσουν τέσσερις φόρους ταυτόχρονα

Ο ΦΑΠ του 2013 θα έρθει σε όσους φορολογούμενους έχουν ακίνητη περιουσία με συνολική αντικειμενική αξία πάνω από 200.000 ευρώ και ελάχιστο ποσό δόσης έχουν οριστεί τα 50 ευρώ.

Προσέξτε πως όχι απλά τιμωρούνται αλλά κυριολεκτικά εκτελούνται οι ”εγκληματίες” που είτε απέκτησαν είτε κληρονόμησαν ακίνητη περιουσία.

Τον Ιούνιο έπρεπε να πληρωθεί το χαράτσι, τον Αύγουστο ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας και για το 2011 και για το 2012 και τώρα τον Σεπτέμβριο αρχίζει η πληρωμή για τον ΦΑΠ του 2013!

Δηλαδή μέσα σε τρεις μήνες οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να πληρώσουν τέσσερις φόρους ταυτόχρονα και όλα αυτά σε συνθήκες απόλυτης πιστωτικής ασφυξίας, αφού ρευστό δεν υπάρχει ούτε για δείγμα και ταυτόχρονα όλο και περισσότεροι μένουν άνεργοι.

Πάντως όσοι έχουν τα χρήματα για να πληρώσουν το νέο ΦΑΠ μπορούν να το κάνουν εκτυπώνοντας το εκκαθαριστικό τους με το οποίο στο χέρι μπορούν να το εξοφλήσουν στις τράπεζες.

This entry was posted on Δευτέρα, Οκτώβριος 7th, 2013 at 09:56 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply