Ο ΟΦΗ πήρε το «Χ» με... το χέρι του ΜακρήΙσόπαλο έληξε το ματς του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ στην Κομοτηνή, 1-1, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι Κρητικοί ισοφάρισαν το γκολ των Θρακιωτών με πεντακάθαρο χέρι του Μακρή, φάση την οποία «έχασε» ο επόπτης, με αποτέλεσμα ο διαιτητής λανθασμένα να το μετρήσει.

Στο 10΄ ήρθε η πρώτη ευκαιρία για τον Πανθρακικό, όταν ο Μπαϊκαρά έπιασε δυνατό σουτ μέσα απ’ την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Μακρή. Στην επαναφορά ο Μπαϊκαρά έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 25΄ ο Κάσες εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, με κεφαλιά ο Ζεκίνια έστειλε την μπάλα στο πίσω δοκάρι εκεί που βρισκόταν ο Ρομέου και με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Αν και ο ΟΦΗ υπερείχε στη συνέχεια, κάθε προσπάθεια του αποδείχτηκε άκαρπη, κάτι που συνηθίζει φέτος στις πρώτες επτά αγωνιστικές.

Στο 50′ σε εκτέλεση φάουλ από δεξιά, ο Μακρής πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και σκόραρε από κοντά για το 1-1, χρησιμοποιώντας όμως το χέρι του, με τους παίκτες του Πανθρακικού να διαμαρτύρονται στην συνέχεια σε διαιτητή και βοηθό, με τον πρώτο να δείχνει ότι το γκολ μετρούσε κανονικά.

Στην συνέχεια η ένταση επικράτησε στα ματς με τις πολλές κίτρινες κάρτες να χαλάνε τον ρυθμό μέχρι το 80′, όταν ο Μπαϊκαρά με ωραία ενέργεια από τον άξονα και δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα έξω από το αριστερό δοκάρι του Δασκαλάκη.

Ο σκόρερ του ΟΦΗ, Γιώργος Μακρής, αποβλήθηκε στο 93′ με 2η κίτρινη, αλλά τίποτα δεν άλλαξε στο τελικό αποτέλεσμα.

 

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πανθρακικός – ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

 

Διαιτητής: Ντίτσος (Πρέβεζας)

Κίτρινες: Κάσες, Τζάνης, Εμποου, Σερεμέτ, Μερίνο, Μίκουλιτς – Τριποτσέρης, Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης Μακρής

Κόκκινη: Μακρής (2η κίτρινη, 93΄)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: (Άκης Μάντζιος) Σέρεμετ, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Ζος, Παπαγεωργίου, Λαδάκης (50΄ Εμποου), Ρομέου, Κάσες (68΄ Μερίνο), Τζάνης, Μπαϊκαρά, Ζεκίνια (77΄ Κατσικοκέρης)

ΟΦΗ: (Παύλος Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Μιλιάζες, Σβασίγια, Τριποτσέρης, Μπούρμπος, Μακρής, Βερόν, Φραγκουλάκης (67΄ Λαμπρόπουλος), Ζε Εντουάρντο (54΄ Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης, Παπάζογλου (81΄ Μακουκούλα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.