Ενα χωριό για τους υπαλλήλους του χτίζει το facebookΣε τι διαφέρουν οι υπάλληλοι του facebook από τους υπόλοιπους εργαζόμενους; Πολύ σύντομα θα μπορούν να πλένουν τα ρούχα τους, να κουρεύονται, να τρώνε, να κοιμούνται και να διασκεδάζουν χωρίς να απομακρύνονται καθόλου από το γραφείο. Πολύ απλά διοτί θα ζουν μέσα σε αυτό!

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal η Facebook Inc. θα δημιουργήσει ένα χωριό μέσα στην εταιρεία, στο οποίο θα ζουν οι εργαζόμενοι χωρίς να αφήνουν ποτέ το κοινωνικό δίκτυο και την «οικογένεια» του facebook.

Το facebook ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με μια κατασκευαστική εταιρεία προκειμένου να χτίσει ένα χωριό – κόστους 120 εκατ. δολαρίων – στο οποίο θα κατοικούν οι εργαζόμενοι, σε απόσταση αναπνοής από τα γραφεία του, στο Μένλο Παρκ της Καλιφόρνιας.

Το έκτασης 58.500 τ.μ. χωριό, το οποίο θα ονομάζεται Anton Menlo, και θα περιλαμβάνει τα πάντα, από ένα «αθλητικό μπαρ» μέχρι μονάδα… «ημερήσιας φροντίδας σκύλων»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.